Livrare

LIVRARE MOBILIER IN BUCURESTI

Expedierea mobilierului cu MobilaDef.ro

Mobila se livreaza pe module si sunt ambalate corespunzator. Livrarea se face pana in casa, iar montajul este gratuit in locatia stabilita de dumneavoastra.

Pentru Bucuresti livrarea este inclusa in pretul mobilierului numai daca valoarea comenzii depaseste 1000 lei. Pentru comenzile mai mici de 1000 lei, pretul transportului este de 50 lei. 

Livrarea pentru alte zone din afara Bucurestiului in limita a 30km nu este inclusa in pret; calculul transportului se face in functie de cantitate, volum si distanta. Transportul mobilierului in alte zone  poate fi asigurat de MobilaDef.ro numai la cerere. 

Expedierea mobilierului cu firma de curierat

Daca alegeti ca transport firma de curierat, costul acestuia va fi suportat de dumneavoastra. De asemenea, daca doriti returnarea produsului, costul curieratul va fi suportat de dumneavoastra. Totodata, nu ne asumam raspunderea pentru eventualele deteriorari aparute in timpul trasportului efectuat de acestia si nu beneficiati de montaj.

Produsele de mobilier pot fi ridicate si personal de la punctul nostru de lucru. In acest caz, nu beneficiati de montaj, acesta fiind asigurat de dumneavoastra.