Mobila la comanda. Producator de mobilier personalizat

Mobila la comanda

 

  Avand o vechime  insemnata in productia mobilierului la comanda, Def Art Grup SRL va ofera o gama larga de produse si servicii de o calitate ireprosabila.  Ne-am mentinut pe piata datorita calitatii produselor si a clientilor multumiti de serviciile noastre si a recomandarilor acestora. De aceea, indiferent de marimea comenzii, clientul este tratat cu aceeasi promptitudine, seriozitate, respect si amabilitate. Echipa de specialisti va realizeaza schitele, proiectele,o va produce mobila si o monteaza cu un inalt grad de profesionalism.
  Daca aveti o anumita idee pe care vreti sa o puneti in practica, noi realizam, de asemenea, mobila la comanda atat pentru persoane fizice (mobila pentru bucatarie, dormitor, baie, hol, living, usi glisante, dressinguri, dulapuri, paturi, comode, mobilier de birou, baruri, dulapuri inzidite, pantofare, noptiere, mese, mobila de baie, sifoniere, masute living, biblioteci moderne, mobila pentru tineret,  etc) cat si pentru persoane juridice ( mobila pentru cladiri de birouri, mobilier pentru gradinite, mobila pentru hoteluri, mobilier pentru farmacii, mobila pentru banci, mobilier pentru librarii etc).

 

  Va oferim urmatoarele:

    Va realizam proiect pentru ideile dumneavoastra de a va mobila spatiul;
    Va oferim sfaturi despre mobilarea spatiului intr-un mod cat mai util pentru dumneavastra;
    Ne deplasam la dumneavoastra pentru a lua masuri si a va face oferte de pret; deplasarea este contra cost, pretul fiind de 150 lei pentru Bucuresti; in cazul in care executati lucrarea cu firma noastra, acest cost va fi scazut din valoarea totala a mobilierului;
    Pentru Bucuresti transportul si montajul sunt incluse in pretul  produselor de mobila comandate;
    Toate comenzile se bazeaza pe contract incheiat intre firma si client;
    Va oferim garantie de 2 ani la toate produsele de mobilier.


 

  Pentru a lansa o comanda va rugam sa urmati pasii de mai jos:


    Ne contactati prin intermediul email-ului sau telefonic pentru a ne furniza dimensiunile aproximative a produselor de mobilier dorite precum si un model orientativ sau o schita; pe baza acestor informatii, vom face o oferta de pret pe care o vom comunica ulterior;
    Dupa ce v-ati  hotarat sa lansati comanda, vom stabili o intrevedere pentru a lua masurile finale ale mobilierului, pentru a intocmi schita finala si a incheia contractul. 
    Apoi, in termenul stabilit mobila dumneavoastra va fi livrata si montata; predarea pieselor de mobilier se va realiza pe baza actului de predare primire;
    Pe parcursul colaborarii noastre, chiar si dupa ce se va incheia, noi va stam la dispozitie pentru orice informatie de care aveti nevoie.

 

  Plata moblierului la comanda se realizeaza in doua transe: avans 50% in momentul incheierii contractului, iar restul se achita in momentul incheierii montarii mobilierului.
 

  Pentru a avea mobilierul dorit la comanda sunt 3 pasi simpli de urmat:

1. Masuratorile spatiului unde va fi amplasat mobilierul si trasarea in linii mari a mobilierului.

 

Schita mobila la comanda

2. Proiectarea si alegerea materialelor inainte de a intra in productie mobila la comanda.

Proiectare mobila la comanda

3. Finalizarea si montarea mobilierului la locatia stabilita.

Mobila la comanda